Tönölä

Muutama päivä sitten, joku kyseli minulta, että montakohan heinäseivästä on mennyt tuohon meidän pihalla seisovaan "kesämökkiimme Tönölään". No, siitä minulla ei ole aavistustakaan, mutta tämä kysymys sai minut ajattelemaan Tönölää ja sitä, ettei tässä blogissa olekaan siitä kuvia - entisessä blogissa oli rakennusprojektista alkaen, mutta ne kaikki hävisivät avaruuteen blogin ylläpidon kaaduttua. Etsiskelin kuvia ja paremman päivityksen puutteessa, laitan niitä nyt tähän.


Oman kyltinkin tein kesämökillemme.


 Tässä kesäasussaan. Kesämökki-sana on liioittelua. Tiedän, seinällinen terassihan tämä on.


Tutkailtuani tuota teelmää aikani, totesin, että se tarvitsee aidan. Ja niin sen sitten tein, ihan omin käsin. Myöhemmin Ukko-Kulta vahvisteli tekelettäni.


Kovasti tykkään ikkunoista, joita Ukko-Kulta teki molempiin seiniin.
Ajatuksena mulla on rakentaa siihen luonnonkivistä tulisija, mutta se on vielä ajatuksen asteella, siksipä viime juhannuksena hankimme tuollaisen tulisijan, joka hyvä oli sekin.


Tönölä talviasussaan viime talvena.

Kommentit

 1. Onpa vallan upea terassi, joka kauempaa katsottuna on aivan ihana Tönölä:)

  VastaaPoista
 2. Upea rakennelma!
  Meillä on muuten täällä sellainen paikka kuin Tönölä vähän keskustasta poispäin ajettaessa. Sinne haikailen hiihtämään jahka lunta tulee enemmän.

  Mukavaa viikonlopun odottelua!

  VastaaPoista
 3. Oih, täälähän ne kuvat jo ovatkin :) On kyllä niin kauniisti paikkaan sopiva ja huolella rakennettu. Toivottavasti itse saan edes likimain yhtä hyvän aikaiseksi :)

  VastaaPoista
 4. Ihana Tönölä, kaunis ja tunnelmallinen! Ollapa kesä ja kesä ja kärpäset taas!

  VastaaPoista
 5. Aikaisemmassa blogissasi jo ihastelin Tönöläänne. Oivaltavasti saaneet heinäseipäät uuden ilmeen. Idyllinen nurkkaus.

  VastaaPoista
 6. Tönölä näyttää oikein mukavalta ajanviettopaikalta! Kiva että laitoit siitä tänne kuvia meidän muiden iloksi! Ja tekemäsi pöllikakku on tosi upea! Onnea vaan synttärisankarille, vaikka en häntä tunnekaan!

  VastaaPoista
 7. Hei Leena, Kyselin sulta aikoinaan miten monta heinäseivästä Tönölään meni. Viimekesänä valmistui sun paikka esikuvanaan mullekin terassi seinällä. Voit käydä vilkaisemassa. Terkuin Mervi https://fi.pinterest.com/pin/163888873916331782/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät minua kommentillasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri luukku n:o 18

Tunnustus

Vuorenkilpiruusu