Joulukalenteri luukku n:o 16

SILLIKAVIAARI
- 1 silli
- 2 kovaksi keitettyä munaa
- 1/4 rkl. laimenn. etikkaa
- 3 rkl kermaa
- 1 rkl survottuja korppuja
- ½ tl sinappia
- 1 tl sokeria
- 1/4 tl hienonn. valkopippuria
Liotettu silli perataan, nahka ja ruodot poistetaan ja kala hienonnetaan. Siihen sekoitetaan kovaksi keitetyt, hienonnetut munat, raastittu sipuli sekä muut ainekset.
Sillikaviaariin voi etikan ja sokerin asemesta käyttää hillosipulia.
- 1 silli
- 2 kovaksi keitettyä munaa
- 1/4 rkl. laimenn. etikkaa
- 3 rkl kermaa
- 1 rkl survottuja korppuja
- ½ tl sinappia
- 1 tl sokeria
- 1/4 tl hienonn. valkopippuria
Liotettu silli perataan, nahka ja ruodot poistetaan ja kala hienonnetaan. Siihen sekoitetaan kovaksi keitetyt, hienonnetut munat, raastittu sipuli sekä muut ainekset.
Sillikaviaariin voi etikan ja sokerin asemesta käyttää hillosipulia.