lauantai 7. joulukuuta 2013

Joulukalenteri luukku nro 7


- 8 munaa
- 425g sokeria
- 2 dl ruskeaa hunajaa
- ½ tl hienonnettua inkivääriä
- 1 rkl hienonnettua pomeranssinkuoria
- 425 g vehnäjauhoja

Munankeltuaiset ja puolet sokerista vatkataan vaahdoksi, toinen puoli sokerista ja hunaja lämmitetään, hierotaan, kunnes seos jäähtyy ja sekoitetaan munankeltuaisten joukkoon, mausteet ja vehnäjauhot lisätään, ja viimeksi lisätään vatkatut munanvalkuiaset. Seos kaadetaan voideltuun, survotuilla korpuilla jauhotettuun vuokaan ja paistetaan n. tunti.


3 kommenttia:

  1. Hyviä ohjeita,taatelikakun teen jouluksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen aina tehnyt taatelikakun jouluksi, mutta nyt taidan jättää väliin, sitä kun ei syö muut kuin minä...

      Poista
  2. Puuro näyttää tontulle maistuvan:D

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristät minua kommentillasi!