keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Joulukalenteri luukku n:o 11


SUUTARINLOHI

- 8 suolaista silakkaa
- 1/4 sipulia
- 1 tl sokeria
- 1/4 tl hienonn. maustepippuria
- laimenn. etikkaa

Silakat liotetaan, perataan, nahka, pää, selkäruoto ja pyrstö poistetaan. Kalat halkaistaan, ladotaan pieneen salaattiastiaan, hienonnettu sipuli, pippuri ja sokeri sekoitetaan kuumaan etikkaliemeen, joka kaadetaan kaloille.


4 kommenttia:

  1. Tämähän sattui sopivasti, kun eilen juuri tein suutarinlohta ja tänään loput syötiin. Ja voin kerta, että tästä ei silakka enää parane :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suutarinlohi on NIIN hyvää! Äitini sitä usein laittoi, minä en ole koskaan tehnyt - pitänee opetella tekemään.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Jos samalta maistuu kuin äitini tekemä, niin on todella hyvää! :)

      Poista

Kiitos, kun piristät minua kommentillasi!