Joulukalenteri luukku n:o 11


SUUTARINLOHI

- 8 suolaista silakkaa
- 1/4 sipulia
- 1 tl sokeria
- 1/4 tl hienonn. maustepippuria
- laimenn. etikkaa

Silakat liotetaan, perataan, nahka, pää, selkäruoto ja pyrstö poistetaan. Kalat halkaistaan, ladotaan pieneen salaattiastiaan, hienonnettu sipuli, pippuri ja sokeri sekoitetaan kuumaan etikkaliemeen, joka kaadetaan kaloille.


Kommentit

  1. Tämähän sattui sopivasti, kun eilen juuri tein suutarinlohta ja tänään loput syötiin. Ja voin kerta, että tästä ei silakka enää parane :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suutarinlohi on NIIN hyvää! Äitini sitä usein laittoi, minä en ole koskaan tehnyt - pitänee opetella tekemään.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Jos samalta maistuu kuin äitini tekemä, niin on todella hyvää! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät minua kommentillasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tunnustus

Joulukalenteri luukku n:o 18

Vuorenkilpiruusu