Kurre vastaan minä

Meille on muuttanut alivuokralainen ihan omin lupineen!

Olen katsellut ja ihastellut tuossa pihassa temmeltävää, kaunista oravaa. Vaan nyt on kyllä ajatukseni muuttuneet sen suhteen!

Tuolla se välikatolla viettää aika äänekästä elämäänsä. Olen yrittänyt sille puhua, että lähtis metsään - siellä ne muutkin kurret pesäänsä pitävät, mutta ei - aina se vaan tulee uudelleen metelöimään!

Kovasti ole yrittänyt etsiä sen ulko-ovea, mutta sitäkään en ole löytänyt. Eikä siitä taitaisi olla hyötyäkään. Jos kurre on oikein ihastunut uuteen kotiinsa, niin sehän nakertaa sinne tien aina vain uudestaan.

Mitä kummaa sille tekisin??

Tänä aamuna yritin häiritä sitä oikein olan takaa kolistelemalla ja metelöimällä (täällä yksinäni ja kovassa flunssassa). Ei sitä tuntunut minun paukutteluni paljon häiritsevän. Siellä se vaan pelasi jalkapalloa äänestä päätellen. Se kun kuljettaa sinne isoja kastanjoita, joita kasvaa tuossa pihassamme... No, sitten yritin laittaa lastenlaulut raikumaan niin lähelle kurrea kuin se täältä alhaalta on mahdollista; vein soittimen siivouskaappiin, josta on remontin jäljiltä pienen pieni yhteys suoraan välikatolle. Ei vaikutusta - paitsi ehkä se, että kurre tuntui innostuvan. Vaihdoin levyn panhuiluun - ja kas kummaa, se taisi olla sen laatuista vingutusta, ettei kurren korvat kestäneet. Ainakin välikatolla on ollut hiljaista. Tai sitten se muuten vaan lähti ulos asioilleen... 
Jännityksellä odotan iltaa - noinkohan se tulee takaisin. Tulee varmasti, ei kai se yhdestä panhuilu konsertista säikähtänyt....


Tämä orava ei ole alivuokralaisemme, vaan aito kaupunkilaisorava, joka kurkisteli työpaikkani ikkunasta muutama vuosi sitten.

Kommentit

  1. Voi, teillä on kurre alivuokralaisena. Meillä mökillä hiiret oli juhlinu heinänsiemenpusilla :D

    VastaaPoista
  2. Hiiriä meilläkin on ennen ollut, mutta nyt on tämä isompi tuholainen. Tänään tosiaankin kuullosti siltä, että se purkaa jo laudoitusta... Katsotaan, kumpi meistä voittaa! ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät minua kommentillasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri luukku n:o 18

Tunnustus

BetoniTontut