Puutarhapäivitystä

Ensimmäistä kertaa ikinä, ostin tänä vuonna joitain taimia postimyynnistä.
Ja täytyy sanoa, että hieman petyin. Ostin muutamia jättivadelmantaimia ja ne näyttivät aika surullisilta tullessaan. Kaikkien taimien lehdissä oli jotain vikaa, enkä suuria odottanut näistä taimista.


Ruukutin taimet heti uudestaan, koska minulla ei heti ollut niille paikkaa valmiina. Ja toden totta, pikkuhiljaa taimet alkoivat piristymään.


Tänään ne näyttävät jo näin terhakoilta! Uskon lujasti, että ensi vuonna saamme isoja, makoisia vadelmia! :)


Ostin myös kirjokierron taimia 9 kappaletta. Niistäkin ajattelin, ettei tule mitään. Taimet olivat niin älyttömän pieniä ja tulivat vasta kesäkuun alussa. Mutta katsokaapa niitä nyt! Aivan mahtavia kukkia! 


Minä vaan olen niin malttamaton, että olisin halunnut niiden jo viikon päästä olevan näin kauniita. Nyt ne eivät vielä juhannuksen aikaan kukkineet, vaan olivat aikamoisen onnettoman oloisia. Mutta lopussa kiitos seisoo - niinkuin sanotaan.


Ostoksiini kuului myös kaksi sinistä verbenaa. Ja sama tarina näissä kuin ylemmissäkin. Ja myös nämä ovat nyt näin mahtavia - tässä vain yksi taimi.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!!

Kommentit

  1. Upeilta ja terhakoilta taimet näyttävät. Ihanasti kukkivat kukkasikin vielä.

    VastaaPoista
  2. Onpas kauniita kukkia!

    VastaaPoista
  3. Kiva, että sait nuutuneet taimet kasvamaan ja kukkimaan. Taisivat vain kärsiä hoidon puutteesta! Toivottavasti vadelmasatoa tulee sitten ensi kesänä. Itse petyin Plantagenista ostamiimme tomaatin taimiin. Muualta ostetut tomaatit kukoistavat kasvihuoneessa, mutta nämä Plantagen-mallit jäivät pieniksi ruppanoiksi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät minua kommentillasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri luukku n:o 18

Tunnustus

Vuorenkilpiruusu