Puutarhapäivitystä

Jälleen on tämä ihana aika, jolloin me multasormet pääsemme työntämään kätemme multaan ihan kyynärpäitä myöten - ja olemme siitä onnellisia! :)

Viime vuonna kerroin, kun ostin ensimmäisen kerran nettikaupasta taimia ja miten epäilin niitten kasvamista. Turhaan epäilin. Alla kuva kukkivasta jättivadelmasta, joka ostohetkellä oli aikamoisen surkean näköinen, vaan ei ole enää.Pieneltä nuo kukat tuossa näyttää vielä, mutta niitä on paljon.


Tässä koko vadelmaperhe. :) Nyt vaan jännitän noita ilmoja, jotka ykskaks muuttuivat tosi koleiksi. Toivotaan, että yöt pysyvät sen verran lämpiminä, etteivät onnettomat palellu.


Tämä on kuva kukkivasta Jormasta, josta olen hyvin ylpeä. Jorma on viime vuonna istuttamani mustikka. Jormalla on kaverina Aino, jossa kukkia ei näy - eikä niitä Jormallakaan tämän enempää ole, toivon ensi vuonna enemmän.


Tönölä näyttää tällä hetkellä näin valjulta. Olemme poistaneet tuosta paljaasta kohdasta vanhan, suuren mustaherukkapensaan, siihen on tarkoitus tulla jotakin, josta en vielä ole ihan varma. Muitakin suunnitelmia Tönölän ympärille on - saa sitten nähdä toteutuuko kaikki...

Nyt vaan jännitämme näitä ilmoja -- puutarhainnostus joutuu nyt pakostakin erätauolle, mutta jatkunee entistä kiivaampana palattuamme kesäisiin ilmoihin.


Kommentit

 1. Tuskinpa nyt enään niin kylmää tulee, en ole huomannut että paleltuisivat. Pölyttäjiä ei tietenkään ole jos kovin kylmää on.

  VastaaPoista
 2. Upealta näyttää.
  Ihanaa Keskikesän Juhlaa Sinulle

  VastaaPoista
 3. If yߋս arе going for finest contents like me, simply pay ɑ quick visit this
  web skte everyday for the reason that it offers quality contents, thanks

  Here is my weƅ-site; buy display units

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät minua kommentillasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tunnustus

Joulukalenteri luukku n:o 18

Äidin muistokakku