Joulukalenteri luukku n:o 16
![Kuva](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiaRpho6C9we3IcpJjCVjMULJ0ozaa8mi6ulrNq9T0tLwwiaV98nm6tZzaZWT6TmD_oIF50OIeFNdzpA3yLw6oGdYmEClF3zEvYMo0dNi6pxyKAao2qZfGjo-rd0Z2TWjCV_yTOcXNPXRg/s1600/15.jpg)
SILLIKAVIAARI - 1 silli - 2 kovaksi keitettyä munaa - 1/4 rkl. laimenn. etikkaa - 3 rkl kermaa - 1 rkl survottuja korppuja - ½ tl sinappia - 1 tl sokeria - 1/4 tl hienonn. valkopippuria Liotettu silli perataan, nahka ja ruodot poistetaan ja kala hienonnetaan. Siihen sekoitetaan kovaksi keitetyt, hienonnetut munat, raastittu sipuli sekä muut ainekset. Sillikaviaariin voi etikan ja sokerin asemesta käyttää hillosipulia.