Joulukalenteri luukku n:o 19
Sinivuorten yö PORKKANALAATIKKO - 1 ½ dl riisisuurimoita - 1 dl vettä - ½ l maitoa - 1 rkl margariinia tai voita - ½ kg porkkanoita - 1 rkl mantelia - 1 rkl suolaa - 1 rkl fariinisokeria - 2 munaa - 2 rkl survottuja korppuja - 1 rkl margariinia tai voita Huuhdotut suurimat keitetään ensin vedessä, sitten maito lisätään pienin erin, seos keitetään puuroksi ja jäähdytetään. Huuhdotut, raastitut porkkanat, kuoritut, hienonnetut mantelit, mausteet ja vatkatut munat sekoitetaan puuroon. Seos kaadetaan voideltuun vuokaan, survotut korput ripotellaan pinnalle, ja margariini tai voi pannaann pieninä nokareina päälle. Laatikko paistetaan uunissa.