Joulukalenteri luukku n:o 3
![Kuva](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgLWXDe_0EgDMN-Ue97DWR6pKy87NfZW7gsx9t5Xlj4PJZmCJ99Hn-boALcYNEtg54827YWRohq8gmJwyQJOonyfezkMwnOVLPCPmh0tam3ASl0i1BlHyg6ttxS5OkFRzGqPa6qG3V_L9M/s400/6.jpg)
Arja Koriseva/ Sydämeeni joulun teet LINNUNPESÄT - 300g mantelia - 200g sokeria - 1 munankeltuainen Täytteeksi: hilloa Voitelemiseen: kermaa Kuorrutukseen: 1rkl vettä ja 1dl pölysokeria Sokeri ja kuoritut, jauhetut mantelit survotaan, munankeltuainen sekoitetaan joukkoon ja seos vaivataan hyvin. Siitä muodostetaan pieniä pyöryköitä; jokaisen pyörykän keskelle tehdään syvennys, joka täytetään hillolla. Pyörykät paistetaan miedossa uuninlämmössä ja sivellään lämpiminä kermalla ja kuorrutetaan vesi- ja sokeriseoksella.