Kirjoneulonnan apuväline - vai hidasteko vain?

Sain vallan mainion vinkin Facebook ryhmästä "Ihania lapasia" ja tartuin tietenkin heti vinkkiin. Olinhan jo ehtinyt pähkäillä tuota lankojen sotkeutumista.


Mutta miten mahtaa olla - tuliko tästä pelkkä hidaste? Ainakin toistaiseksi tuntuu siltä, ettei sitä ole minun sormiini tarkoitettu. Se näyttäisi olevan hiukan liian alhaalla, mutta jos nostan sen ylemmäs, veri ei kierrä sormissa. Olen yrittänyt kääntää sitä toisinpäinkin, mutta kun ei istu, niin ei istu. Eikä se sitten kuitenkaan pidä niitä lankoja järjestyksessä - jotenkinhan ne täytyy aika-ajoin kiepauttaa ympäri, ettei tule liian pitkiä lankajuoksuja... Voi, voi sentään, minä niin innoissani odotin tätä vimpainta ja nyt täytyy senkin käyttö ensin OPETELLA, mulla kun on mielikuvissa semmonen vimpain, joka jouduttais ihan vaan itestään tätä  mun kutomistani..... Toive ajattelua....

Kommentit

  1. Minulla on myös tuollainen vimpain. Ei tunnu minuunkaan sormiini tarkoitettu. Kudon ilman tuota vimpainta, vaikka lankoja saa välillä selvitellä. Harjoittelua varmaan kaipaisi, mutta hidasteelta tuntuu.
    Hyvää viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
  2. Minä en ole tuollaista nähnytkään. Toimii varmaan jollei ole pidempiä langan juoksuja, luulisin. Kyllä niitä lankoja saa aika ajoin selvitellä. Kahdella langalla neuloissani välillä riekutan langoista kudinta alaspäin niin langat selviää kuin itsestään.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät minua kommentillasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tunnustus

Joulukalenteri luukku n:o 18

Äidin muistokakku