Joulukalenteri luukku n:o 16
SILLIKAVIAARI
- 1 silli
- 2 kovaksi keitettyä munaa
- 1/4 rkl. laimenn. etikkaa
- 3 rkl kermaa
- 1 rkl survottuja korppuja
- ½ tl sinappia
- 1 tl sokeria
- 1/4 tl hienonn. valkopippuria
Liotettu silli perataan, nahka ja ruodot poistetaan ja kala hienonnetaan. Siihen sekoitetaan kovaksi keitetyt, hienonnetut munat, raastittu sipuli sekä muut ainekset.
Sillikaviaariin voi etikan ja sokerin asemesta käyttää hillosipulia.
- 1 silli
- 2 kovaksi keitettyä munaa
- 1/4 rkl. laimenn. etikkaa
- 3 rkl kermaa
- 1 rkl survottuja korppuja
- ½ tl sinappia
- 1 tl sokeria
- 1/4 tl hienonn. valkopippuria
Liotettu silli perataan, nahka ja ruodot poistetaan ja kala hienonnetaan. Siihen sekoitetaan kovaksi keitetyt, hienonnetut munat, raastittu sipuli sekä muut ainekset.
Sillikaviaariin voi etikan ja sokerin asemesta käyttää hillosipulia.
Niin minäkin arvelen. :)
VastaaPoistaVarmasti ihanaa.
VastaaPoista