Kuvahaaste

Seija heitti minua kivalla haasteella. Pitää etsiä 6 kuvaa menneeltä kesältä ja esitellä ne. 
Minusta tuntui, etten kovin paljon kameraa käytellyt viime kesänä, mutta kyllä niitä kuvia kuitenkin löytyi ihan kivasti.


11.5 pihapiirimme muuttui totaalisesti, kun vanha, ikiaikainen tammi sai lähtöpassit. Puu oli kaunis, mutta varjosti melkein koko pihaa ja roskasti niin maan vietävästi. Yhtään emme ole katuneet tammen häviämistä.


4.6 Monikäyttöinen "kesähuvilamme Tönölä", sai muuttua uimastadioniksi, kun vietimme tyttöjen kanssa kesälomaa. Ja voitte uskoa, että nautimme kaikki vallan suunnattomasti!


13.7 oli vuorossa pieni ulkomaan matka ;) , kun vietettiin sisareni tyttärentyttären ristiäisiä Ruotsin Sollentunassa St. Erikin kirkossa. Näihin ristiäisiin sain kunnian tehdä kakut, jotka onkin esitelty täällä blogissani.


22.7 pihan kukinta oli tosi kaunista. Kesä oli kaunis ja kukinta sen mukaista. Leikkimökin seinustalla kärhö kukkii runsaasti, joka kevät olen hyvin epäileväinen tuon kärhön suhteen, niin onnettomalta se näyttää, mutta aina se vaan palkitsee minut kukinnallaan. :)


Juhannuksen aikaan Tönölä muuttui grillikatokseksi, kun halusin sinne avotulen. Tässä makkaraa paistetaan 27.7


 Olen istuttanut tämän punaisen päivänliljan muistaakseni vasta viime vuonna ja nyt elokuussa se kukki todella kauniisti ja runsaasti. Olen hyvin ylpeä tästä punaisesta lajikkeestani.

Heitän tämän haasteen eteenpäin

ja

Kommentit

 1. Kiitos... pitääpä huomenna katsella löytyykö mitään kuvia:)

  VastaaPoista
 2. Ihanan kauniita kesämuistoja:)
  Kiitos haasteesta, täytyy kattella kesäkuvia :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tuta ja Mate, että otitte haasteen vastaan! :)

  VastaaPoista
 4. Oikein kivoja kuvia. Joka tämän haasteen on alulle pannut, on ollut nero. Yleensä, minä ainakin, otan vain niitä tavanomaisia kuvia ja laitan niitä peräkkäin, mutta nyt huomasin miten voi kertoa ne itselleen tärkeät tapahtumat muutamalla kuvalla. Siitä voi välittyä lukijalle aivan uusia puolia henkilöstä joka tähän haasteeseen vastaa. Kiitos Leena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kiva haaste! Oli hauskaa kaivella kuvia ja muistella mennyttä kesää.
   Kiitos itsellesi Seija! =)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät minua kommentillasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tunnustus

Joulukalenteri luukku n:o 18

Äidin muistokakku