Sukkia, sukkia....

...vaan, kuten huomaat parittomia...


Aina syksyn lähestyessä, minulla iskee vimma sukkien kutomiseen, mutta miksi ihmeessä niitä pitää olla kaksi samanlaista??? Millään ei minulla tahdo olla pitkäjännitteisyyttä kahden samanlaisen sukan kutomiseen... =/
Tässä kuvassa tuo alimmainen, kirjava sukka on nyt tällä viikolla kudottu. On todellista tervan juontia ajatella, että nyt pitäisi tehdä TOINEN SAMANLAINEN... Tuon valkoisen ja punaisen sukan löysin kästiyökoristani, ovat viime syksyn tuotosta, ehkä nyt voisi löytyä intoa kutoa niille pari - paitsi että tuo valkoinen sukka on pitsineuletta, jonka malli varmaan on kadoksissa.
Huoh -- koskahan sitä ihminen oppisi pitkäjännitteisyyttä ja kärsivällisyyttä!?
Maailmassa on niin kamalan paljon kaikkea kivaa ja mielenkiintoista ja minun on saatava kokeilla kaikkea mahdollisimman paljon, siksi kai säntäilen sinne tänne, enkä saa mitään valmista aikaiseksi.... Jospa sitten, kun eläkeikä koittaa.

Kiitos taas kaikille kävijöille ja kommentoijille! On ollut ilo huomata, että joitain uusiakin tuttavuuksia on tänne löytänyt!
Aurinkoista torstaipäivää kaikille!! 

Kommentit

 1. Kauniita ovat kaikki sukat.. minullakin on alkanut kerääntymään keskeneräisiä töitä.. kun nään jotain kaunista jossain, pitää heti alkaa sitä tekemään, vaikka aiemmin aloitettu työ on vielä kesken.
  Mukavaa torstaita.. meillä alkoi pirskottaan vettä:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se hyvä noissa keskeneräisissä on, että jossain vaiheessa ne unohtaa - ja kun taas "löytää", ne tuntuvat uusilta ja mielenkiintoisilta... =)

   Poista
 2. Olisi kyllä mukavampi tehdä vaikka sukkia, jos riittäisi se yksi yhtä lajia :)
  Kauniita nämä sinun omasi :)

  VastaaPoista
 3. lämpimän näköisiä sukkia.
  Minulla on tapana kutoa sukkia molempia yhtä aikaa aina kantapäähän asti, sitten molempien kantapäät kavennuksineen, sitten kudon kärkikavennukseen ja lopuksi kärki.
  Aurinkoa tähän lämpimään torstai iltaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä kokeilla, josko se menisi paremmin tuolla tyylillä. =)

   Poista
 4. älähän nyt yhtään siellä huoli, sillä mikä se määrää, että molempien sukkien kuuluu olla samanlaisia? mieluusti kotona ainakin pistäisin jo ihan omaksi ja muiden piristykseksi eriväriset sukat jalkaan - pääasia, että lämmittävät....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija! Olen kanssasi samaa mieltä!! =)

   Poista
 5. Kukaan ei kiellä käyttämästä eriparisukkia... Joten jos kahden samanlaisen sukan neulominen ei innosta, niin miksi kiusata itseeän moisella? Hymyä huuleen ja eriparisukat jalkaan!

  VastaaPoista
 6. olen samaa mieltä edellisten kanssa... eihän sinun ole mikään pakko pitää samanlaisia sukkia molemmissa jaloissa ;)
  toisaalta on ihana huomata , että joku muukin ajattelee samalla tavalla... minäkin neuloisin sukkia paljon paljon enemmän , jos niitä ei tarviis kahta samanlaista tehä peräkkäin :D

  VastaaPoista
 7. Täälläkin yksi jolle yksi sukka riittäisi. Yritän huijata itseäni neulomalle sukkia rinnakkain. Nytkin on korissa kaksisukka- aloitusta, mutta valmista ei vaan synny. Sama ongelma on kylläkin myös hihoja tehdessä.
  Mukavaa elokuun viikonloppua!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät minua kommentillasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tunnustus

Joulukalenteri luukku n:o 18

Äidin muistokakku